PARTICIPACIÓ FAMÍLIES

Comunicació amb les famílies de l’alumnat

UN DELS OBJECTIUS DE L’AFA ÉS FOMENTAR LA PARTICIPACIÓ ACTIVA DE LES FAMÍLIES EN L’EDUCACIÓ DELS NOSTRES FILLS I FILLES.

Per a poder tenir una relació constant amb les famílies i transmetre informació, inquietuds i dubtes, el canal de comunicació oficial de l’AFA és el correu electrònic: afalamardelafrau@gmail.com


Activitats de mares i pares amb l’alumnat

L’AFA coordina un grup de pares i mares que, de forma voluntària, realitza activitats amb l’alumnat del centre (speaking, escacs, i qualsevol altre proposta que tingueu). T’hi animes? afalamardelafrau@gmail.com Títol: Voluntari activitats.


Les famílies a les festes

L’AFA informa a les famílies i participa de les festes organitzades pel centre (bicicletada, Sant Jordi…), i per la pròpia AFA (graduació de 4t d’ESO i de 2n de BAT…). També entrega vals als premis literaris, i obsequia amb una orla a final de batxiller. T’apuntes a ajudar en el muntatge de festes? afalmf.c2@gmail.com Títol: Festes.


L’escola de pares i mares

És un espai per a la reflexió i el debat educatiu entre famílies, mestres, alumnat, etc. L’AFA organitza i/o difon xerrades, taules rodones i tallers sobre temes educatius relacionats amb l’adolescència. Tens idees, suggeriments per a l’escola de mares i pares? afalamardelafrau@gmail.com Títol: Escola de mares i pares.


Representació de l’AFA en el Consell Escolar de Centre

Un/a representat de l’AFA, i dues/dos mares/pares més, formem part del consell escolar del centre, per tant, participem en les decisions sobre el projecte educatiu, el reglament de règim intern, el pressupost, o la programació general del centre. Al nostre apartat de documents podeu consultar els últims acords. Vols ser un/a de les/dels dues/dos representants de mares/pares al consell escolar? afalamardelafrau@gmail.com Títol: Eleccions al Consell Escolar.

Fem-ho junts