QUÈ FEM

AMB LES QUOTES DELS SOCIS I SÒCIES, EL TREBALL DELS MEMBRES DE L’AFA I PERSONES COL·LABORADORES, TOT SEGUINT EL PROGRAMA D’ACTIVITATS, FEM EL SEGÜENT:


Gestió dels armariets

L’alumnat que estigui associat a l’AFA té a la seva disposició armariets per a llogar. Per a fer la reserva del lloguer anual i obtenir l’assignació personal d’un armariet és imprescindible omplir el formulari i pagar la quota anual. Informació i formulari.


Activitats extraescolars

Cada any s’ofereixen tot un seguit d’activitats extraescolars que pot realitzar l’alumnat associat a l’AFA en acabar les classes, en horari de 15:15 h a 16:15 h, aproximadament. Es disposa d’un microones a la Cantina de l’institut que l’alumnat pot utilitzar per a escalfar-se el dinar que porti de casa, o també poden encarregar el seu dinar a la Cantina, al seu càrrec. Informació de les activitats extraescolars.


Reutilització i distribució dels llibres de text

Hi ha un acord entre el centre, l’AFA i l’empresa Iddink per a la utilització de llibres reciclats, nous i llicències digitals.

Informació Iddink i servei de venda Iddink pel nostre Institut.


Biblioteca 

L’AFA col·labora amb el centre en la creació del fons de la biblioteca i en la seva dinamització perquè sigui una veritable eina de treball i, a la vegada, un espai d’accés als ordinadors per a l’alumnat que ho necessiti. L’AFA valora i aposta per donar suport al Pla de lectura del centre com a tret metodològic i pedagògic de treball del nostre institut.


Reunions periòdiques amb la Direcció de l’institut

Per tal de treballar conjuntament i assolir els objectius comuns que compartim, fem reunions amb la Direcció de l’institut per a compartir preocupacions, propostes, neguits, solucions,… 


Servei de mediació

És un servei que ofereix l’institut per a la resolució dels conflictes que es puguin donar entre l’alumnat del centre. L’alumnat pot dirigir-se al servei de mediació mitjançant la bústia habilitada a tal efecte a l’institut.


Mobilitat

Es treballa per a millorar la mobilitat del voltant del centre: carril bici, rampes d’accés, marquesines a les parades de bus, etc.


Plegats podem aconseguir moltes coses. Fes-te soci/sòcia de l’AFA, pels teus fills i les teves filles!

Fem-ho!